TERMENII SI CONDITIILE

  • Home
  • TERMENII SI CONDITIILE

https://coolfamilistclub.ro (numit in continuare Cool Familist Club) este deținut și administrat de Claudiu Iana și poate conține reclame, conținut sponsorizat, inserări plătite, linkuri afiliate sau alte forme generatoare de bani. Scopul coolfamilistclub.ro este sa furnizeze informatii de calitate cu scop educativ prin articole si continut media.

CoolFamilistClub respectă standardele de comercializare pe bază de cuvânt. Noi credem în onestitate relației, opinie și identitate. Compensația primită poate influența conținutul publicitar, subiectele sau postările făcute în acest blog. In acest sens, cand va fi cazul, continutul, spațiul publicitar sau articolele vor fi identificate în mod clar drept conținut plătit sau sponsorizat.

Este imperativ sa intelegi ca autorii continutului pot sa nu fie profesioniști și cu siguranta nu oferă sfaturi aplicabile oricarui cititor. Claudiu Iana nu are studii formale în medicină, sport, sau nutriție și nu este acreditaț de nici o instituție. Informațiile, procedurile și sugestiile oferite pe site au strict scop informativ și nu pot fi folosite drept indicații medicale. Orice aspect al sănătății tale necesită un consult cu un medic specialist. Tu, în calitate de cititor ești în totalitate responsabil pentru starea ta de sănătate și evitarea accidentelor în timpul exercițiilor fizice. Din această cauză, autorii nu pot fi trași la răspundere pentru orice deteriorare a sănătății sau orice altă pierdere/problemă rezultată din aplicarea sugestiilor oferite pe site.

Cool Familist Club nu este niciodată compensat direct pentru a oferi opinii despre produse, servicii, site-uri web și diverse alte subiecte. Opiniile exprimate pe acest site sunt doar cele ale autorilor. Dacă pretindem sau parem a fi experți pe o anumită temă, zonă de produs sau serviciu, vom susține numai produse sau servicii pe care, pe baza expertizei noastre, le considerăm calificabile pentru o asemenea aprobare. Orice cerere de produs, statistică, citat sau altă reprezentare despre un produs sau serviciu trebuie verificată împreună cu producătorul sau furnizorul.

Acest site nu are un conținut care ar putea reprezenta un conflict de interese.

Cool Familist Club nu face nici o declarație, garanție sau asigurare cu privire la exactitatea sau integralitatea conținutului de pe acest site sau pe orice site legat de sau de pe acest site.

CONTACT

Dacă aveți întrebări legate de această politică sau de relațiile dvs. cu site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați aici: contact@coolfamilistclub.ro

Cu stima,

Cool Familist Club

>
Success message!
Warning message!
Error message!