CONDITIE FIZICA

O conditie fizica buna nu e vanitate, e rezultatul unui efort sustinut al unui om ce-si arata respectul fata de sine.

CONDITIA FIZICA in general

Începe de aici

O bună condiție fizică imbunătățește circulația sângelui, reduce riscul de boli de inimă și diabet, ajută la menținerea greutății corporale sănătoase, crește nivelul de energie și potenteaza starea de spirit. De asemenea, o bună condiție fizică poate ajuta la reducerea nivelului de stres și la îmbunătățirea calității somnului. Este important să avem grijă de corpul nostru prin activitate fizică regulată, plus o alimentație sănătoasă și echilibrată.

articol recomandat

Antrenament Cardio. 80% eșuează în rezultate. Iata de ce

Concentreaza-te pe ceea ce conteaza cu adevarat afland cum poate fi folosit un antrenamentul cardio pentru slabire  și înțelege care sunt limitele acestor tipuri de exerciții. Acestea sunt exact

ESENTIAL IN SLABIRE

Totul despre Deficit Caloric

In slabirea corporala exista lucruri efectiv nesemnificative carora oamenii le dau prea multa importanta. Apoi exista comorile esentiale dar omise, precum deficitul caloric. 

articol recomandat

DEFICIT CALORIC

Deficitul Caloric: Ghidul Esential in Slabire, pentru Incepatori (2023)  In slabirea corporala exista lucruri efectiv nesemnificative carora oamenii le dau prea multa importanta. Apoi exista comorile esentiale dar

Nu știi de unde să începi?

Vrei gratuit un program de antrenament la sala si indicatii de nutritie potrivit scopului tau?

Parcurge chestionarul ca sa ne lamurim ce obiectiv ai si primesti apoi totul pe mail.

IN TOP

Articolele foarte populare

Gaseste inspiratie in aceste articole si invata totul despre imbunatatirea conditiei fizice si solutii pentru probleme comune cu care te confrunti.

Recent publicate 

>
Success message!
Warning message!
Error message!